Heb je een mail ontvangen van Tafelmeister met de boodschap dat je getipt bent? Gefeliciteerd! Je hebt blijkbaar fans! Helaas konden zij je niet vinden op onze site en hebben aangegeven dat ze je missen. Voorkom dat andere bezoekers je ook niet vinden en maak nu een vermelding aan.

Wat is Tafelmeister?

Tafelmeister wordt dagelijks door duizenden Nederlanders gebruikt om eenvoudig leuke restaurants te vinden en te beoordelen. Het zoeksysteem is simpel en de vermeldingen zien er schitterend uit.

Waarom kiezen restaurants voor Tafelmeister?

In tegenstelling tot andere sites vraagt Tafelmeister geen geld voor reserveringen. Het enige dat je betaalt is ons vaste jaarbedrag van €35 of €49, dat op ieder moment opzegbaar is. Bovendien bepalen restaurants zelf welke recensies ze wel en niet onder hun vermelding willen tonen. Zo blijf je volledig in controle.

Hoe kan ik me aanmelden en de reactie verzilveren?

Simpel! Klik hier, kies voor het standaard of professioneel abonnement en vul in 2 minuten de gegevens van je restaurant in. Na aanmelding plaatst Tafelmeister automatisch de beoordeling van degene die je getipt heeft.