Restaurant Loff

Puur, vers, eerlijk en 100% biologisch

Ongedwongen genieten
Je bent van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.30 en 21.30 uur van harte welkom bij ons: alleen of samen, zakelijk of privé, met of zonder kids.​

Neem plaats aan de leestafel, plof neer in de lounge hoek of kies voor een tafel op ons tuinterras. En geniet van een lekkere maaltijd, een LOFF-plankje bij de borrel of ‘gewoon’ van een kop koffie. Zin in zoet? Werp dan eens een blik op de taartenvitrine bij de bar .

Alles wat we serveren is vegetarisch of veganistisch en altijd 100% biologisch. Wanneer je vrij van zuivel, suiker en/of tarwe eet, heb je bij LOFF ruime keuze. Ook staat er altijd een aantal glutenarme gerechten op het buffet.

Zo werkt het
Je schept bij LOFF zelf op van het koude en warme buffet. Dat kan net zo veel en net zo vaak als je maar wilt. Je weet bovendien altijd precies wát je eet: bij ieder gerecht van de circa 35 gerechten vind je namelijk een kaartje met de ingrediënten.

Je bord of kom soep laat je steeds afwegen bij de bar. Drankjes nemen we op aan tafel en komen we brengen. Al jouw consumpties zetten we op een LOFF-pas waarmee je aan het einde van je bezoek in één keer alles afrekent.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilhelminastraat 15 Breda
Open met Google Maps
Dinsdag t/m zaterdag 10.30 – 21.30 uur