Grand Café Post-Plaza

Dé ontmoetingsplek van Leeuwarden

WAUW, dat gevoel krijg je als je binnenkomt. Het indrukwekkende houtenplafond maakt dat je vooral naar boven kijkt. Mis dan niet de barista’s in de grote centrale bar. Zij heten je van harte welkom!

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt in Post-Plaza om te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

De lounge is de plek voor een latte machiato, gin-tonic of een goed boek. Voor meer licht, kun je bij de leestafel gaan zitten. Hier liggen naast diverse tijdschriften niet alleen de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad maar ook een NRC en Telegraaf.

Een avond uit in Post-Plaza! Ben je gewend als je uit eten gaat om gelijk aan tafel te gaan, dan schoppen wij dit graag in de war. Begin je avond uit met een aperitief in de lounge. Wil je aan tafel geef dit aan bij één van onze medewerkers. Zodra er een plek vrijkomt, kun je aan tafel. Dat je gedurende de avond kunt eten, staat vast!

Ben je met meer dan 3 personen, dan is het wel handig om vooraf te reserveren. Bel 058-2159317, wij helpen je graag om van een simpele tafelreservering een complete avond uit te maken.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweebaksmarkt 25 Leeuwarden
Open met Google Maps
Maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 24.00 uur Zaterdag & zondag van 08.00 tot 01.00 uur