Il Campanile

Italiaans Restaurant in Markelo

Pia, Gaetano en Riccardo Torella heten u van harte welkom in hun Italiaans restaurant waar u kunt genieten van al het moois en lekkers dat de Napolitaanse keuken te bieden heeft.

Volgens de Accademia Italiana della Cucina kan restaurant ‘Il Campanile’ zich rekenen tot één van de beste Italiaanse restaurants van Nederland! In totaal zijn er 30 Italiaanse restaurants in Nederland bekroond met een score van 1 tot en met 4 tempels. Er zijn maar twee restaurants met de maximale waardering van 4 tempels waaronder nu ook Il Campanile te Markelo.

Kwaliteit
Een goed kwaliteitsproduct is de basis van onze keuken. Wij serveren Italiaanse gerechten met een persoonlijke touch.Wij zijn trots dat wij u kunnen laten genieten van al het moois en lekkers dat de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Product
Omdat puur en eerlijkheid bij ons voorop staat, nemen wij o.a. producten af die rechtstreeks vanuit Italiё worden geïmporteerd. Biologische kazen, vleeswaren, groenten en “olio d’olive extra vergine” zijn hier enkele voorbeelden van.

Reserveren
Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan om voortijdig te reserveren.
Dit kan bij ons uitsluitend telefonisch.

Wij zijn bereikbaar via 0547-363297 op woensdag t/m zondag vanaf 11:00 uur.

1 beoordelingen

  1. Eten

    Bediening

    Sfeer

    Top restaurant voor een gezellig avondje met heerlijk eten en goede wijn. Zeker een aanrader!

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taets van Amerongenstraat 9 Markelo
Open met Google Maps
Maandag/Dinsdag GESLOTEN Woensdag t/m Zaterdag vanaf 17:00 Zondag vanaf 16:0