Rodin

Café-restaurant

Café-restaurant Rodin is een ruim opgezette zaak met een frisse, strakke uitstraling en een sfeer die doet denken aan een Parijse brasserie. Aan de muren hangen verrassende werken van de beeldhouder en naamgever Auguste Rodin en een muurschildering als verwijzing naar het ambassadeurschap van het champagnemerk Taittinger.

Rodin is 6 dagen per week geopend vanaf 11 uur ’s ochtends en een zaak waar je elk moment van de dag kan binnenvallen: lunch, afternoon tea, borrel of diner, met je kinderen , je vrienden of je zakenrelaties.

Op de uitgebreide menukaart staan klassiekers uit de Franse keuken, maar ook gerechten uit de Mediterrane invloedsfeer. Alle producten worden dagvers in eigen keuken bereid en dat is onmiskenbaar goed te proeven. De kaart volgt de seizoenen en wordt steeds aangepast aan het aanbod van producten, waar mogelijk wordt er gewerkt met biologische streekproducten.

Natuurlijk kun je bij lekker weer terecht op het terras van Rodin, een echt stadsterras en met veel levendigheid in een grootstedelijke bruisende omgeving. Dus naast heerlijk eten en drinken altijd iets te zien en te beleven.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schilderstraat 20A Rotterdam
Open met Google Maps
Rodin is dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 11.00 uur ’s ochtends. Op maandag zijn we gesloten.