Gelagkamer Hoogh

De eerste herberg van Zwolle

Gelagkamer Hoogh vindt u in hartje Zwolle op het hoogste punt van het centrum. Het pand waarin Hoogh gevestigd is, was in vroegere tijden de eerste herberg van Zwolle. Het eten en drinken in de herberg vond plaats in de gelagkamer, waar deze gelegenheid dan ook naar vernoemd is.

Diner
Op de kaart vindt u gerechten uit verschillende windstreken. Alle gerechten worden huisgemaakt, met uitsluitend verse producten. De gerechten worden elk seizoen weer aangepast. Onze wijnen zijn met zorg gekozen. In ons assortiment vindt u voor elk gerecht een passende wijn en onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een keuze.

Borrel
Ook voor een gezellige borrel bent u bij Gelagkamer Hoogh op het juiste adres. Naast onze heerlijke wijnen hebben we verschillende bieren op de tap. Ook onze bieren wijzigen per seizoen. Om de borrel compleet te maken hebben wij voor de liefhebbers lekkere hapjes die u kunt vinden op onze barniturenkaart.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sassenstraat 3 Zwolle
Open met Google Maps
Bij Gelagkamer Hoogh kunt u zes dagen per week terecht vanaf 17:00. Op maandag zijn we gesloten. De keuken is geopend van 17:00 tot 21:30 en de bar tot in de late uurtjes.