SamSam

Café met eetgelegenheid

Wat is SamSam?
Lekker wegkruipen aan de leestafel met een grote kop cappuccino en muffins uit onze eigen bakkerij met keuze uit diverse magazines en dagbladen. ’s Avonds genieten van een (vegetarische) dagschotel of heerlijk à la carte dineren. De lunchkaart biedt een keur aan creatieve broodjes en originele gerechten. Tot middernacht serveren we onze “Borrel Bites”: sweet, special of traditional…geniet van deze parade van lekkernijen en sensatie van smaak!
In de zomer is het ruime terras een echte hotspot. Aan de gezellige buitenbar kun je vast een drankje drinken terwijl je een keuze maakt uit de gevarieerde kaart…
Het hechte team straalt enthousiasme en toewijding uit…van harte welkom bij Sam Sam!

Locatie & bereikbaarheid
Sam Sam is gevestigd aan één van de gezelligste pleinen van Nederland: dè Oude Markt (nummer 15-17) in Enschede. Dit gezellige plein, in het centrum, is gesitueerd om de Oude Kerk en huisvest allemaal (eet-)cafés.

Vanaf het bus- en treinstation is het ongeveer 5 minuten door de gezellige straten lopen om bij ons te komen. De auto kunt u parkeren op in de buurt gelegen parkeerplaatsen en in een van de vele in het centrum gelegen parkeergarages.

Terras
Sam Sam heeft een gezellig terras gelegen aan de zonzijde van de Oude Markt. Het terras is ingedeeld met twee grote (stam)tafels en diverse zitjes met zowel grote als kleine tafels die zowel in de schaduw als in de zon staan. In totaal hebben we met deze opstelling 140 plaatsen extra in de zomer. Het terras wordt ongeveer eind april opgezet en blijft staan tot de herfstvakantie.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oude Markt 15 Enschede
Open met Google Maps
Maandag - Donderdag 9.30 - 23.30 uur Vrijdag 9.30 - 00.00 uur Zaterdag 9.30 - 00.30 uur Zondag 11.00 - 23.00 uur