MANNA

Bijzonder uit eten in Nijmegen centrum

Global food & fish restaurant Nijmegen – MANNA
MANNA heeft een bijzonder global food & fish restaurant. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is onze keuken in vol bedrijf. Culinair vakmanschap en creativiteit zijn de rode draad van alle gerechten en gerechtjes. Altijd al willen weten wat het beste restaurant in Nijmegen is? Look no further: MANNA!


Dagelijks verse vis, kreeft en schelpdieren

Op elk moment van de dag bent u meer dan welkom. Voor het ontbijt – vers, uitgebreid en luxueus. Een heerlijke lunch, een bijzondere high tea, een borrel met mooie wijnen, sappen en bieren en lekkere hapjes als maar kan. Of lekker lang tafelen met vrienden, familie of zakelijke relaties. Neem ook even de tijd voor de Seafood Bar & Bassins aan de rand van de open keuken. Hier liggen de dagelijks vers aangevoerde vis, oesters, kreeften en andere schaal- en schelpdieren voor het uitkiezen.

De menukaart is bijzonder en blijft verrassen. Om de acht weken wisselt het menu en maken de fantastische gerechten plaats voor nog fantastischere gerechten. Bekijk hier alvast de menukaart en verheug u op de dingen die komen gaan. En neem vooral de tijd: de keuken is elke dag tot 23:00 uur open.

Beleef de gastvrijheid
MANNA is een bijzonder restaurant: niet alleen vanwege de kaart en de uitstraling – ooit zo’n mooie combinatie gezien van modern design in een historisch stadspand? – maar ook vanwege de gastvrijheid. Dat is moeilijk te omschrijven, dat moet u gewoon beleven. Al zeggen we er wel bij dat we sinds de opening bijna jaarlijks in de prijzen vallen voor hospitality en gastvrijheid.

Boek uw belevenis in ons restaurant in het centrum van Nijmegen. Reserveer nu uw tafel!

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oranjesingel 2C Nijmegen
Open met Google Maps
MANNA is maandag t/m zaterdag geopend van 08:00 tot 01:00 De keuken is open tot 23:00 Op zondag is de keuken open tot 22:00 en de bar tot 00:00