Goody’s

Steakhouse Enschede

It’s good to be at Goody’s

Veel Nederlanders weten niet dat er in de Verinigde Staten een  gevarierde en heerlijke mengelmoes van invloeden een prachtig culinair resultaat heeft opgeleverd.

Immigranten uit Ierland, Italie, Frankrijk, Engeland, China, Afrika en nog veel meer hebben er voor gezorgd dat sinds de originele pilgrims aankwamen een ruim en inspirerend palette is ontstaan. Want Amerika is natuurlijk boven alles een eet cultuur!

Bij Goody’s brengen wij u dit uitgebreide palette. Er is daadwerkelijk voor elk wat wils; van Gumbo uit New Orleans tot een Mega Burger uit New York. Onze kaart gaat alle staten door; een reusachtige rib-eye van 750 gram geinspireerd door Texas naar een gemixt vis plateau zoals ze dat graag in Los Angeles eten.

Ook zijn er iedere week 2 specials voor een mooie prijs, waaronder de kwaliteit natuurlijk niet lijdt!

Voor alles gebruiken wij verse seizoens producten die met de hand worden uitgezocht en gekeurd door de eigenaar en het keukenteam. Binnen de keuken hebben wij alle moderne apparatuur om de smaken van onze gerechten ten volle naar boven te brengen.

In ons restaurant hebben wij veel verschillende tafels waar men kan dineren; een lange bank zoals in de authentieke Diners, hoge tafels zodat u mee kan kijken hoe de koks voor u bezig zijn in onze open keuken en lange tafels ideaal voor grote groepen. Op warme dagen hebben wij de airconditioner voor u aanstaan!

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Marktstraat 2 Enschede
Open met Google Maps
Dinnertijden ZO t/m WO 16.00 - 22.00 DO t/m ZA 16.00 - 22.30 Lunchtijden Zaterdag 12.00 - 16.00 1ste en 2de kerstdag: 16:00 - 22:00