Montenova

Op de flank van de prachtige Sint-Pietersberg

MONTENOVA

Gelegen op de flank van de prachtige Sint-Pietersberg en grenzend aan het historische Fort Sint Pieter uit de 18e eeuw biedt restaurant MonteNova u een groot terras en minigolf met een prachtig uitzicht over de stad Maastricht. Geniet van de idyllische rust op loopafstand van het stadscentrum. Bij MonteNova bent u verzekerd van:

  • een uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten en dranken
  • een prachtig plekje op de mooiste berg van Nederland (de Sint-Pietersberg)
  • 18 banen minigolf, leuk voor het hele gezin maar ook voor bijv. kinder- en bedrijfsfeesten
  • veel zitplaatsen en ruimte, ook voor groepen
  • volop gratis parkeergelegenheid voor de deur


Restaurant
Onze uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils. Op de lunchkaart staan diverse broodjes, soepen en warme gerechten, maar ook pannenkoeken, salades en speciale kindergerechten. Te veel om op te noemen. Ook voor een heerlijk diner bent u bij MonteNova aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende voor-, hoofd- en nagerechten, waarbij we ook vegetarische gerechten serveren en rekening houden met mogelijke allergieën. Onze rijkelijk gevulde drankkaart maakt uw lunch of diner compleet. Sta versteld van de grote verscheidenheid aan dranken en laat u door ons verwennen, bijvoorbeeld met het ‘Bier van de Maand’.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Luikerweg 78 Maastricht
Open met Google Maps
Maandag en Dinsdag Gesloten Woensdag t/m Donderdag 10:00 - 20:00 Vrijdag t/m Zondag 10:00 - 22:00 Keuken geopend tot 19:30 Minigolf geopend tot 19:00