Kwartelenmarkt 11

Gastronomisch genieten voor een eerlijke prijs

Dit is een plek die sinds oudsher verbonden is geweest met voeding. Van de veertiende eeuw tot na de middeleeuwen werden hier – de naam zegt het al – kwartels verhandeld. En in de eerste helft van de negentiende eeuw stond aan dit plein een molen die gebruikt werd om graan en peper te malen.

Bij Kwartelenmarkt 11 wordt nog steeds op een eigentijdse manier aangehaakt op regionale agrarische en culinaire tradities. Als het even kan halen we producten voor onze gerechten bij telers, slagers en bakkers hier uit de buurt. Omdat wij trots zijn op de producten die deze regio voortbrengt. Want juist wat je van dichtbij haalt, is vers en daarmee het lekkerst.

Bij Kwartelenmarkt 11 houden we van lokaal en traditioneel – waar zie je nog een boterzachte kropsla op het menu staan? – maar dat wil niet zeggen dat wij precies zo koken zoals onze grootmoeders dat deden. Ik mag mijn ervaring in de Indonesische en Japanse keuken graag gebruiken om een andere draai te geven aan het beste van Noord-Limburgse bodem. Ik zou zeggen: laat u verrassen. En geef gerust aan waar u niet of juist wel van houdt, dan houden we daar vanzelfsprekend zoveel mogelijk rekening mee.

Want behalve aan ons menu en aan het creëren van een huiselijke sfeer besteden we veel aandacht aan onze gasten, aan u dus. Ons team zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt.

Kwartelenmarkt 11 staat voor een avond gastronomisch genieten van vooral lokale seizoensproducten in een warme sfeer en voor een eerlijke prijs.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kwartelenmarkt 11 Venlo
Open met Google Maps
Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 16.00 uur - 22.00 uur Op zondag en maandag zijn wij gesloten!