Restaurant Zuiver

Wereldse gerechten met zuivere ingrediënten

Restaurant Zuiver is een prachtige horecalocatie en dé perfecte locatie voor uw feestelijke gelegenheid en zakelijke bijeenkomsten. Een oude boerderij is begin 2009 volledig omgetoverd tot een moderne en sfeervolle locatie voor diners, lunches, feestelijke borrels en partijen!

Het indrukwekkende interieur maakt dit een zaak met allure. Door de ligging nabij de A2, de sfeervolle inrichting en de goede akoestiek is Zuiver ook zakelijk gezien een perfecte ontmoetingsplaats. Het is een multifunctionele horecalocatie en biedt naast het restaurant dat is geopend voor lunch en diner, ook twee stijlvolle vergaderruimtes, De Herenkamer en De Zuiverzaal.

Restaurant Zuiver is bij uitstek een van de mooiste trouw- en feestlocaties van Utrecht. Het team van Restaurant Zuiver verzorgt uw feestdag van begin tot eind in de puntjes; van ontvangst met sprankelende champagne op het terras, een uitgebreide lunch of diner in de sfeervolle Herenkamer, tot een knallend feest in de prachtige Zuiverzaal. Het team van Zuiver staat klaar om u de mooiste dag van uw leven te bezorgen!

Restaurant Zuiver behoort tot een van de mooiste plekjes van het Utrechtse Leidsche Rijn en is op zondag exclusief af te huren. U vindt het restaurant aan de Krommewetering, op industrieterrein De Wetering direct aan de A2. Restaurant Zuiver beschikt over een eigen parkeerplaats voor 150 auto’s.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Krommewetering 51 Utrecht
Open met Google Maps
Restaurant Zuiver is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 17.00 tot 22.00 uur geopend. Op zondag zijn wij op aanvraag voor groepen geopend.