Gasterij De Kommensaal

Genieten op een toplocatie

Dat restaurant de Kommensaal “de huiskamer van de Liemers” wordt genoemd, is niet voor niets. Wij staan bekend om gezelligheid en gemoedelijkheid. En zodra het weer het toelaat geldt dit ook voor ons terras. Comfortabel buiten loungen en genieten  van de zon, een goed glas wijn en tapas terwijl je je fiets bij ons oplaadt; dat is nou typisch de Kommensaal!

Volgens traditie wordt restaurant De Kommensaal al generaties lang gebruikt voor doeleinden waarbij respect voor de natuur een belangrijk rol speelt. Bij het leggen van de eerste steen van de boerderij tot op de dag van vandaag bij ons restaurant, is deze traditie bewaard gebleven.

Onze gerechten kenmerken zich dan ook door het gebruik van streekgerechten. Zo komen bijvoorbeeld de aardappels waar onze befaamde frieten van worden gemaakt, van boer Lonkhuijzen uit Randwijk . Meel komt van de korenmolen in Zevenaar en de verse melk wordt in melkbussen in onze keuken afgeleverd. Alles wordt dagelijks vers bereid; zelfs sausjes komen niet uit een pakje!

Wij bieden je de keuze uit drie menu’s voor een extra aantrekkelijke prijs : laat je verrassen door ons maandmenu, kies een 3 gangen menu van onze kaart of kies voor onze proeverij.
Elk seizoen stellen wij een nieuwe kaart samen, zodat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de oogsttijd van verse ingrediënten.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koestraat 1 Lathum
Open met Google Maps
Wij zijn geopend op woensdag t/m zaterdag vanaf 16.00 uur. Op zondag zijn wij geopend vanaf 12.00 uur. Maandag en dinsdag is het restaurant gesloten.