Restaurant De Keizer

Perfecte uitvalbasis in bruisend Deventer

Restaurant De Keizer is sinds 1980 gevestigd te Deventer. Onze geschiedenis gaat zelfs terug naar 1972! Op de 1e etage van een echt ‘Deventers’ stadspand met fraai uitzicht op het bekende plein ‘De Brink’ en de winkelstraat.

Keuken
Bij Restaurant de Keizer kunt u genieten van een heerlijke broodje tussen de middag, maar ook een uitgebreide maaltijd ’s avonds. Voor de liefhebbers is er ook vers gebak, heerlijk bij een kopje koffie tussen de middag. Klik hier voor onze complete menukaart.

Locatie
Door de zeer centrale ligging, dichtbij het station, de markt en de winkels zijn wij een zeer goede uitvalbasis, voor zowel de particulier als zakelijk bezoek. Hierbij opgeteld de sfeervolle ambiance, de vanzelfsprekende gastvrijheid en zeker niet onbelangrijk de hygiëne zijn wij een ontmoetingsplaats voor jong en oud!

Terras
De Keizer heeft twee binnenruimtes voor in totaal 80 gasten. Bij mooi weer is er ook een groot terras voor 80 gasten, en dit allemaal midden in het bruisende centrum.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keizerstraat 1 Deventer
Open met Google Maps
Maandag 12:00 - 20:00 Dinsdag en Woensdag 10:30 - 20:00 Donderdag 10:30 - 22:00 Vrijdag en Zaterdag 10:00 - 20:00 Zondag Gesloten