Bar Restaurant Graaf Otto

Frans / Mediterraans

Bij Graaf Otto ben je op het juiste adres voor een perfecte koffie met een ruime keuze patisserie, een gezellige borrel, lunch of diner in een ongedwongen gezellige sfeer.

Wij zijn gevestigd aan het Graaf Ottoplein in de centraal gelegen wijk Sint Marten/Sonsbeek in Arnhem. Graaf Otto beslaat 2 verdiepingen; beneden zijn we vooral een relaxte supergezellige (food)bar; boven is ons restaurant in een informele sfeer met open keuken en kijk je uit over het Graaf Ottoplein!  In de zomer geniet je op het super gezellige terras rondom ons pand. Bovendien heeft Graaf Otto in de zomermaanden ook een extra terras tussen de bomen op het Graaf Ottoplein! Liever lekker luieren in Sonsbeekpark? Graaf Otto is ook jouw plek voor take-away koffie en taart.

Bij Graaf Otto loop je bij voorkeur spontaan binnen voor een lunch, borrel of diner.
Mocht er geen tafel vrij zijn dan is het altijd mogelijk om eerst gezellig te borrelen aan onze bar of op het terras tot er een tafel vrij komt. Bij Graaf Otto is reserveren mogelijk vanaf 2 personen. Voor groepen groter dan 8 personen adviseren we je om tijdens openingtijden te bellen via 026 – 848 22 99.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jacob Cremerstraat 103 Arnhem
Open met Google Maps
Maandag gesloten Dinsdag t/m zondag dagelijks geopend vanaf 11.30 uur* *onze keuken is geopend tot 21.30 uur.