Steakhouse André Dokter

Vers vlees en verse vis

In ons Steakhouse André Dokter houden we van goed eten, en we doen dat al meer dan 10 jaar. We zijn er trots op dat we in deze jaren een mooi concept hebben neergezet, waar gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. We hebben de afgelopen jaren zeker niet stil gezeten en houden ervan om steeds weer vernieuwingen in ons restaurant door te voeren.

Aan de voorkant staat Engelien, een gedreven pietje precies die dagelijks bezig is met het beste voor haar gasten. Samen met onze kundige en enthousiaste bediening streven we naar een onvergetelijke avond voor onze gasten, elke keer weer.

In de keuken is André terug te vinden, door de keukenbrigade ook wel ‘De Butcher’ genoemd: ieder stuk vlees is namelijk door André persoonlijk schoongemaakt. André en zijn brigade sloven zich elke avond weer uit om van ieder gerecht een klein kunstwerk te maken.

Met elkaar zetten we graag ons beste beentje voor onze gasten, dit is waar wij het voor doen. Heeft u een suggestie of verbeterpunt, deelt u het vooral met ons, wij staan hier altijd voor open.

Graag zien we u binnenkort.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoendiep Westzijde 54 Briltil
Open met Google Maps
U kunt dagelijks vanaf 13:00 reserveren. Als u gereserveerd heeft staat er binnen een tafel voor u klaar. Is het mooi weer en nog ruimte op het terras dan mag u hier uiteraard plaats nemen. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 17:00. Op zondag staan we een half uur eerder voor u klaar.