Grand Café Hooghoudt

Een begrip in Groningen

Café Hooghoudt is een begrip in Groningen, bekend om zijn service, ons grote terras en uitgebreide dranken- en borrelkaart. Schuin tegenover het stadhuis, midden in het bruisende winkel- en uitgaansgebied. Op het terras kijken naar de mensen die voorbij lopen of gewoon genieten van het zonnetje. U kunt uren doorbrengen zonder zich te vervelen onder het genot van een lekker kopje koffie een goed glas wijn, of natuurlijk een Hooghoudt borrel.

Café “Hooghoudt ” staat ook middelpunt bij de grote evenementen die in Groningen worden gehouden, zoals o.a. de Keiweek, de kermis en vele concerten. Alle dagen in de week kunt u gezellig lunchen en een drankje nuttigen, eventueel zelfs tot in de late uurtjes.

Op de 2e etage vindt u ons sfeervolle restaurant, brasserie “Bij van Boven” hier kunt u dagelijks terecht voor een simpele of uitgebreide lunch en diner.

In 2011 hebben wij een grondige metamorfose ondergaan, wat geresulteerd heeft in een nieuw, fris en gezellig café. Ook hebben we onze bier, wijn en menukaart uitgebreid, zodat we nog beter aan uw wensen kunnen voldoen.

Wees welkom !

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote Markt 42 Groningen
Open met Google Maps
Maandag 11:00 - 23:00 Dinsdag en Woensdag 10:00 - 00:00 Donderdag t/m Zaterdag 10:00 - 01:30 Zondag 11:00 - 22:00