’t Gerecht

Heerlijk genieten in Heerenveen

’t Gerecht in Heerenveen
Een unieke locatie omgetoverd naar een comfortabel chique Grand Café, toegankelijk voor iedereen. Waar vroeger de belastingaanslagen en nog eerder gerechtelijke uitspraken werden gedaan, worden nu flessen opengemaakt en hoogwaardige kookkunsten gepresenteerd. Een plafondschildering in de plafondzaal dateert nog uit de 17e eeuw en is geschilderd door een leerling van Rembrandt. Hier zijn er maar 2 van in heel Nederland.

Kortom genieten van alle vlakken van entourage, gastvrijheid en smaak. Centraal gelegen in Friesland is dit een geweldige plek om af te spreken.

Prijzen:
3g-menu à la carte vanaf: € 27,50
3g-menu vanaf: € 25,00
4g-menu vanaf: € 36,50
High tea: € 21,70

Parkeren:
Parkeren kan gemakkelijk in de Geert van Willigengarage, vanaf hier is het nog drie minuten lopen!

Provinciewinnaar Misset Terras Top 100 2016/2017

4 beoordelingen

 1. Eten

  Bediening

  Sfeer

  Met me vriendin na een middagje inkopen doen bij de hanos lekker uit eten geweest bij t gerecht. Super gegeten. Proeverij van voorgerechten: Leuke gerechtjes, hadden hier slakken en een oester bij leuke opmaak, met 2 personen meer dan genoeg. Hoofdgerechten: Beide surf en turf, goed op smaak, enige minpunte rare biefstuk besteld, kreeg medium rare, maja dat kan gebeuren, alles lekker opgegeten. Proeverij van nagerechten: Na de eerste proeverij en het hoofd gerecht niet veel meer van gehad omdat we al vol zaten, maar toch leuk en lekker, van alles een beetje geproefd.

  Enige minpuntje wat ik eigenlijk kan verzinnen zijn de stoelen. Deze zijn vrij hard dus na een uur er op zitten, zit het niet meer fijn. Maar voor de rest ga zo door.

 2. Eten

  Bediening

  Sfeer

  We hebben er heel gezellig gezeten. De ruimte is wel een beetje krap. Het eten was prima, krokant en fris. Het nagerecht kreeg niet iedereen tegelijk. Dat is ongezellig. De bediening was vrolijk en hulpvaardig.

 3. Eten

  Bediening

  Sfeer

  Wat een zaak, alles klopt. Een prachtig historisch gebouw, blij, vrolijk en deskundig personeel! Heerlijk eten en bijna alles is mogelijk. Hier kan Heerenveen en omgeving heel trots op zijn! We rijden hier graag vele kilometers voor.

 4. Eten

  Bediening

  Sfeer

  Lekker gegeten en gedronken op het terras. Mooie locatie in Heerenveen, prachtige zaak, attente bediening!!! Voor herhaling vatbaar.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gemeenteplein 33 Heerenveen
Open met Google Maps
Openingstijden: Zondag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur Zaterdag vanaf 09.00 uur