Bistro de Holterberg

Franse, sfeervolle Bistro midden op de Sallandse Heuvelrug

Bistro de Holterberg kunt u vinden in Holten en herkennen aan de oud-gele kleur. De prachtige omgeving van Bistro de Holterberg is onderdeel van de Sallandse Heuvelrug en is tevens erkend als Nationaal Park.

U heeft vanaf het terras een schitterend uitzicht op de omgeving. Bij helder weer is het zelfs mogelijk om 25 kilometer ver te kijken! Binnen is het gemoedelijk en aangenaam. Zo kunt u bijvoorbeeld voor- of na het diner genieten van een kop koffie in één van de zachte banken bij de open haard.

Van buitenaf hebt u zicht op onze keuken. Het eten van Bistro de Holterberg is gebaseerd op een degelijke klassieke basis. Geen moeilijke ingrediënten maar gewoon goed. Komt u gerust eens langs of bekijk onze website.

2 beoordelingen

 1. Eten

  Bediening

  Sfeer

  Mooi gelegen aan de voet van de holterberg. Voldoende parkeerplaatsen. Nog niet wezen dineren maar dat gaan we zeker een keer doen.

 2. Eten

  Bediening

  Sfeer

  Ik kom hier vaak en het is altijd genieten. Alles klopt hier. Het eten, de sfeer en de bediening. Geen uitgebreide menukaart, maar dat hoeft ook niet. De gerechten die erop staan zijn heerlijk.

  Doordat ik hier vaak kom, heb ik al meerdere keren dezelfde gerechten besteld en de smaak en kwaliteit is heel constant. Dit restaurant is een soort van tweede thuis. Erg gezellig en met een mooie haard in het midden waar je vooraf een drankje kan doen. De bediening is heel leuk, lief en alert.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Forthaarsweg 1 Holten
Open met Google Maps
Maandag: gesloten Dinsdag: gesloten Woensdag: geopend vanaf 17.00 uur Donderdag: geopend vanaf 17.00 uur Vrijdag: geopend vanaf 17.00 uur Zaterdag: geopend vanaf 17.00 uur Zondag: geopend vanaf 12.00 uur