Restaurant ONE

Michelin ster in Roermond

In de zomer van 2007 opende ONE voor het eerst haar deuren. Direct vanaf het begin wisten veel gasten de weg naar ONE te vinden waaronder ook Michelin die ONE in 2010 haar eerste ster toekende…twinkel, twinkel.

Van een bescheiden onderkomen in een van oudste wijken van Roermond, naar haar huidige imposante locatie in het oudste industriële gebouw van de stad. ONE ontvangt haar gasten in stijl.

ONE is gevestigd in een oude fabriek, een ware droom voor designers! Het ruwe karakter van een oud, historisch gebouw is nieuw leven ingeblazen met elegant tafellinnen, een zacht lichtspel(!) en designstoelen. Een met zorg samengestelde omgeving is het toneel voor de ‘New Dutch Cuisine’ van Chef Edwin Soumang. Begin de avond met een ‘signature’ cocktail van Bethany en laat je meevoeren op een reis over de wereld, met zorgvuldig samengestelde wijn spijs combinaties.

ONE creëert een aangename en relaxte sfeer, biedt een spannende/boeiende wijnkaart, een verleidelijk menu en goede/vriendelijke prijzen. Een ruime lounge dient als terras aan rivier de Roer, een loft ruimte voor Private Dining, een bar en de Chef’s Table maken deel uit van het ONE pakket.

Of je ons bezoekt voor een ’signature’ cocktail aan de bar of een diner. Het draait om ‘ONE night’, jouw avond. Laat ons voor je zorgen. Ga zitten, relax en geniet van de culinaire ervaring.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ECI 17 Roermond
Open met Google Maps
OPENINGSTIJDEN MA Gesloten DI Vanaf 17:30 uur WO Vanaf 17:30 uur DO Vanaf 17:30 uur VRIJ Vanaf 17:30 uur ZA Vanaf 18:00 uur ZO Gesloten