Restaurant Tao

Japanese cuisine

Ons restaurant bevindt zich op wandelafstand van het Centraal Station, aan de Deurningerstraat in Enschede. Via de halfopen keuken en de sushi-bar is te zien hoe TAO chefs onze specialiteiten voor u klaarmaken. Wij werken elke dag met verse producten. Bij restaurant TAO heeft u de keuze uit verschillende soorten menu’s, maar ook kunt u à la carte sushi en sashimi bestellen. Take-out is bij ons uiteraard ook mogelijk.

We combineren de verfijnde culinaire traditie van Japan met een strakke, moderne en sfeervolle inrichting. Bij ons kunt u uitgebreid tafelen en genieten van typisch Japanse delicatessen als sushi, sashimi en teppan-yaki vlees- en visspecialiteiten.

De Japanse keuken staat met sushi, sashimi en soja voor gezond en verantwoord eten. Doordat er veel vis in de keuken wordt gebruikt en weinig tot geen vet, zijn Japanse gerechten vet- en caloriearm. Maar belangrijker is dat het erg lekker is!

U heeft bij ons de keuze om aan een Tatami of aan een ‘gewone’ tafel te eten.
Of u nu gezellig met z’n tweeën of met een grotere groep uit eten wilt, u bent bij Japans Restaurant TAO aan het goede adres. Ons team zal de juiste sfeer voor u weten te creëren.

Heeft u zin om sushi of sashimi mee te nemen? Kies dan voor Take-out.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deurningerstraat 17 Enschede
Open met Google Maps
Take-out: Van wo t/m ma open vanaf 15 uur t/m 21 uur Dinsdag gesloten Restaurant: Van wo t/m ma open vanaf 17 uur t/m 22 uur Dinsdag gesloten