De Croissanterie

Lunchroom en brasserie in hartje Deventer

Welkom bij lunchroom De Croissanterie
Luxueus ontbijten voor een dagje winkelen, aanschuiven voor een complete lunch of even bijkomen na een drukke dag. De Croissanterie in hartje Deventer is thuis voor iedereen die van lekkers houdt. Ook als je gewoon zin hebt in iets lekkers, of wilt komen borrelen, ben je van harte welkom bij de Croissanterie. Ook als je niets te vieren hebt. En als je wel wat te vieren hebt, is het goed om te weten dat de Croissanterie beschikt over een ruime, gezellige kelder met plaats voor al je vrienden of familieleden. Buiten openingstijden zijn zowel de kelder als de lunchroom beschikbaar voor feestjes en partijen. We stemmen alles af op jouw wensen en voorkeuren.

Catering
De Croissanterie verzorgt complete bedrijfslunches, volledig naar jouw wensen. Je stelt zelf de lunch samen, of je maakt een keuze uit onze arrangementen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Bekijk al onze arrangementen

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Broederenstraat 19 Deventer
Open met Google Maps
maandag: Gesloten dinsdag: 10:00 – 15:00 woensdag: 10:00 – 15:00 donderdag: 10:00 – 19:00 vrijdag: 10:00 – 17:00 zaterdag: 09:30 – 17:00 koopzondag: 12:00 – 15:00