Sarban

Afghaans restaurant

Verrijk uw culinaire wereld!
Bij restaurant Sarban in Tilburg bieden wij u een ontdekkingstocht naar de smaken en geuren uit de Afghaanse keuken. Onze gerechten zijn stuk voor stuk authentiek en bijzonder smaakvol. Wij bieden een unieke culinaire ervaring aan diegene die bij ons als gast aanschuift.

Uitgebreid genieten
Het diner is voor Afghanen de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is een rustpunt en een ideale gelegenheid om bij te praten met familie en vrienden. Bij Sarban wacht u dezelfde ervaring. In ons huiskamerrestaurant met circa 50 zitplaatsen krijgt u alle tijd voor uw maaltijd. Wij laten u genieten en uitgebreid kennismaken met onze gerechten.

Vers en biologisch
Tijdens uw bezoek laten wij u een culinaire rondreis door Afghanistan maken. Met heerlijk vlees, mooie rijstgerechten, frisse salades, stoofschotels en groenten bereid op bijzondere wijze. Wij bereiden alles vers en zoveel mogelijk biologisch. Met verfijnde ingrediënten en smaken die goed zijn voor lichaam en geest.

Gastvrijheid
Chef Rabia en Chef Ahmad bereiden dagelijks vers hun gerechten en koken volgens familierecept. Degene die heeft gekookt, serveert de maaltijd ook uit. Staat u ervoor open dan dompelt team Sarban u onder in Afghaanse gastvrijheid. Natuurlijk is er de keuze uit bijpassende wijnen. Probeert u ook eens onze huisgemaakte vijgenlikeur of vijgenwhisky.
We houden rekening met allergieën zoals lactose en/of gluten, koken halal en desgewenst veganistisch.

Deel je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Besterdring 2 Tilburg
Open met Google Maps
Onze keuken is dagelijks geopend van 17.00 tot 22.00 uur. Op maandag zijn wij gesloten.