Zowel horeca-ondernemers als restaurant zoekers worden de dupe van het groeiende aantal oneerlijke recensies op internet. Tafelmeister gelooft dat dit anders kan. Met een passie voor horeca & gebruiksvriendelijkheid zijn we daarom in 2017 begonnen om restaurants en hun gasten weer te laten profiteren van het internet.


Wij houden van makkelijk

Met de enorme lading informatie en verschillende websites op het internet zie je al snel door de bomen het bos niet meer en mis je leuke restaurants. Wij geloven dat dit makkelijker moet kunnen. Daarom werken we bij Tafelmeister hard om ons aanbod aan restaurants zo compleet mogelijk te maken en de website zo eenvoudig mogelijk te houden.


Wij houden van eerlijk

Recensies van anderen zijn een handig hulpmiddel om erachter te komen of je wel of niet bij dat ene restaurant moet gaan eten. Helaas zijn er ook mensen die hier misbruik van maken en recensies gebruiken om horeca ondernemers te chanteren. Hier houden we bij Tafelmeister niet van. Benieuwd hoe we jouw restaurant hier tegen beschermen? → Lees meer.


 

Heb je een restaurant en wil je ook gevonden worden?

Restaurant aanmelden